YRITYKSET JA MARKKINAT

Uusi kivimyymälä avattiin Helsinkiin

Myymälässä on esillä kattava valikoima hautamuistomerkki- sekä keittiötasomalleja. Samalla Kaavin Kivi - Kivilähde laajentaa palveluvalikoimaansa pääkaupunkiseudulla hautakivien lisänimien kaiverruksiin ja vanhojen kivien entisöinti- ja kunnostustöihin.

Uusi kivimyymälä avattiin Helsinkiin

Kaavin Kivi Oy - Kivilähde on avannut täyden palvelun kivimyymälän Helsingin keskustaan, Hietaniemen hautausmaan välittömään läheisyyteen osoitteeseen Mechelininkatu 3 B.

Myymälässä keskitytään yksilölliseen ja asiantuntevaan palveluun. Liikkeessä voidaan suunnitella hautakiviasiakkaalle juuri hänen toiveidensa mukainen muistomerkki erillisellä suunnitteluohjelmalla. Keittiötasoasiakkaille esillä on laaja valikoima sekä kivi-, kvartsi- että keraamisia tasovaihtoehtoja. Lisäksi Kaavin Kivi Oy – Kivilähde tarjoaa asiakkailleen Suomen laajimman valikoiman kotimaisia ja timanttiharjattuja kivilaatuja. Uusi myymälä tukee myös pääkaupunkiseudun laajaa jälleenmyyjäverkostoa tarjoten entistä monipuolisemman valikoiman kivialan palveluja.

Kaavin Kivi Oy - Kivilähde on vuonna 1989 perustettu kivenjalostusyhtiö ja se on tunnettu yksilöllisistä ja laadukkaista hautamuistomerkeistään. Hautamuistomerkkien lisäksi yrityksen päätuotteita ovat keittiöiden kivitasot. Yrityksellä on Helsingin myymälän lisäksi tuotantolaitokset sekä myymälät Pohjois-Savossa Kaavilla sekä Pirkanmaalla Ylöjärvellä, jonne yritys laajensi
toimintaansa vuonna 2013.

www.kaavinkivi.fi

Lisää kommentti

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut
LUE LISÄÄ AIHEESTA YRITYKSET JA MARKKINAT

1 2 3 4 5 6 7 ... 9 »