YRITYKSET JA MARKKINAT

Tampereella 26.-27.1.2017

Somestartti 2017

Kiviteollisuusliitto ja Omnipress järjestävät yhdessä kiviteollisuusalalle kohdistetun some-koulutuksen. Somestartti2017 -koulutuksen kohderyhmä on sosiaalista mediaa jonkin verran tai ei lainkaan käyttäneet.

Somestartti 2017

Koulutuksen jälkeen yrityksille on avattu ainakin yksi sometili, esim. Facebook, LinkedIn tai Twitter ja osallistujat osaavat päivittää kanavalle sisältöä.

Lyhyiden ja ytimekkäiden luentojen lisäksi työskennellään kouluttajien johdolla ryhmissä harjoitusten ja omien somekanavien parissa.

Kurssilaisten kanssa varmistetaan jo ennen kurssin alkua, että kaikilla on käytössä somekanavan avaamisessa tarvittavat materiaalit. Kurssipaikalla on käytettävissä wifi-yhteys ja tarvittaessa käyttöön saa myös lainakoneen.

Koulutuksessa perehdytään yleisimpiin somekanaviin ja sosiaalisen median kanavien mahdollisuuksiin yritysviestinnässä ja markkinoinnissa. Tutustumme myös sosiaalisen median analytiikkaan.

Lopuksi osallistujat saavat mukaansa kirjallisen kurssimateriaalin.

Somestartti järjestetään 26.-27.1.2017 Holiday Club Tampereen Kylpylässä.

Katso koko ohjelma täältä

Ilmoittaudu täältä

Lisää kommentti (1)

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut

LUE LISÄÄ AIHEESTA YRITYKSET JA MARKKINAT

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 »

Matti Mäkelä-8747_web640_600px

Kaivertajan työtä leimaa vahva käsityö

22.3.2016

Kiviveistämö Levander Oy:ssä liki 40 vuotta kaivertajan töitä tehnyt Matti Mäkelä jäi juuri hyvillä mielin eläkkeelle. – Kaivertajan työ on pysynyt suunnilleen samanlaisena ainakin 60 vuoden ajan.