YRITYKSET JA MARKKINAT

SGK:n uusi toimitusjohtaja:

Painopisteinä kestävät ratkaisut

Graniittikeskukselle uusi vetäjä haastaa rakennusalan toimijat kestävään kehitykseen.

Painopisteinä kestävät ratkaisut

Marko Makkonen

Suomen Graniittikeskus Oy:n toimitusjohtajaksi on nimetty 15.8.2016 alkaen rakennusinsinööri Marko Makkonen (49). Hän siirtyy Graniittikeskukseen Aake Vision Ltd Oy:stä ja on työskennellyt mm. YIT:n ja Rakennusteollisuuden koulutuskeskus Ratekon palveluksessa.

Markolla on laajat suhteet rakennus- ja kiinteistöalan toimijoihin sekä Suomessa, että kansainvälisellä tasolla. Hän on toiminut eri rakennusalan tehtävissä aina työmaatasolta työnjohtajan ja vastaavan tehtävistä ison konsernin esikuntatehtäviin. Hänellä on vahva organisaation kehittäjän tausta, joka luo Graniittikeskukselle oivalliset lähtökohdat kasvaa Suomen merkittävimmäksi luonnonkivialan yritykseksi.

Suomen Graniittikeskuksen omistajina on useita kotimaisia luonnonkivialan toimijoita, joiden juuret ovat syvällä Suomen kallioperässä, tavaramerkkinä korkea laatu sekä yhteiskuntavastuullinen toiminta. Graniittikeskuksen henkilöstö on yhdistelmä maamme kokeneimpia luonnonkivialan ammattilaisia ja uusia osaajia sopivassa suhteessa.

Marko haastaa kaikki rakennus- ja kiinteistöalan toimijat kestävän kehityksen mukaiseen yhteistyöhön niin että kaikki tekeminen on myös kustannustehokasta.

– Kehitetään yhdessä edelleen luonnonkivirakentamisen toimintaprosessien ja lopputuotteiden laatua. Painopisteinä ovat eettisesti kestävät näkökulmat, yhteiskuntavastuun kantaminen ja lopputuloksena elinkaarikustannuksiltaan järkevät ratkaisut.

www.graniittikeskus.fi

Lisää kommentti

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut
LUE LISÄÄ AIHEESTA YRITYKSET JA MARKKINAT

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 »