YRITYKSET JA MARKKINAT

Luonnonkivi-showroom avattu Helsinkiin

Helsinkiin avattiin keväällä luonnonkivien esittelytila Stonestudio. Tilassa arkkitehdit, tilaajat ja rakentajat pääsevät tutustumaan useiden eri valmistajien julkisivu-, lattia- ja pihakiviin.

stonestudio

Stonestudio avasi ovensa keväällä 2018 Mannerheimintiellä Helsingissä.

”Arkkitehdit ovat kyselleet meiltä malleja kivistä, mutta yksittäinen kivikappale ei mielestäni ole riittävä kuvaamaan kokonaista kivipintaa. Tästä syystä päätimme perustaa paikan, jossa kivet ovat hyvin vertailtavissa ja jonne on helppo tulla”, toteaa Arttu Jokinen Liuskemestarit Oy:stä.  Showroomista löytyy kiviladontamalleja marmoreista liuskekiviin. Esillä on myös joitain erikoisuuksia, kuten kattoliuskekivi, jota nykyään käytetään myös esimerkiksi puukerrostalojen julkisivumateriaalina.

stonestudio_showroom

Showroomissa on esillä monipuolisesti sekä kotimaisia että tuontikiviä

Showroom on auki perjantaisin klo 12.00 – 16.00 ja muina aikoina sopimuksen mukaan. ”Mallikiviä pääsee hakemaan myös itsenäisesti, jopa viikonloppuisin, sillä voimme avata oven kännykällä etänä. Uusi tekniikka mahdollistaa palvelun, vaikka henkilökuntaa ei olisikaan paikalla jatkuvasti”, Jokinen kertoo. Stonestudio toimii myös Kivitori.fi -verkkokaupan esittelytilana. ”Etenkin sisustuskiviin halutaan tutustua koskettamalla. Siksi ostopäätöksen tekeminen netissä pelkän kuvan perusteella voi olla vaikeaa”, Jokinen jatkaa.

Syksyllä 2018 Stonestudiossa järjestetään koulutuksia suunnittelijoille ja viherrakentajille. Aiheina ovat muun muassa kivikatot, pihakivien sauma-aineet ja kivijulkisivut.  

liuskemestarit.fi

Teksti ja kuvat: Sara Larno

Lisää kommentti

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut
LUE LISÄÄ AIHEESTA YRITYKSET JA MARKKINAT

« 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 »