YRITYKSET JA MARKKINAT

Kivikaudesta digiaikaan

Suomalainen Kivi – lehti uudistuu. Lehti siirtyy digiaikaan perinteikkään lehden säilyttäen. Yhden tuotteen sijasta lehdelle tulee tuoteperhe.

Kivikaudesta digiaikaan

Perinteikäs, kohta kolmekymmentä vuotta ilmestynyt paperiversio ilmestyy jatkossa kerran vuodessa vuosikirjatyyppisenä Kiven vuosi – lehtenä. Seuraava numero on tämän vuoden lopussa ilmestyvä Kiven Vuosi 2015.

Uudistunut verkkolehtemme ilmestyy osoitteessa www.kivilehti.fi

Verkkolehden lisäksi tarjoamme uutiskirjettä, jonka kohderyhmät ovat samat kuin Suomalainen Kivi-lehdellä eli arkkitehdit, suunnittelijat, rakennuttajat ja rakentajat, kuntien rakennusvirastot, seurakunnat ja hautaustoimistot.

Uutiskirjeestä löydät tiivistelmät ajankohtaisista artikkeleistamme sekä linkit digitaaliseen Kivi-lehteen, jossa jutut julkaistaan kokonaisuudessaan. Artikkeleihin ja digitaaliseen Kivi-lehteen löydät linkkejä myös  finstone.fi – verkkosivustolta. Osa artikkeleista tullaan julkaisemaan sosiaalisessa mediassa osoitteessa facebook.com/Kiviproffa

Digitaalisessa lehdessä julkaistaan jatkuvasti myös luonnonkiven käyttöä käsitteleviä uutisia, yritysten tiedotteita ja muuta lehteen soveltuvaa aineistoa.

Digitaalinen julkaisu mahdollistaa myös erikoisjulkaisujen tuotannon esimerkiksi hautakivisektorille tai liuskekiven käytöstä.

Lisää kommentti

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut
LUE LISÄÄ AIHEESTA YRITYKSET JA MARKKINAT

1 2 3 4 5 6 7 ... 9 »