YRITYKSET JA MARKKINAT

Eino Lovikasta Vuoden Kivimies 2016

Porvoossa 18.maaliskuuta pidetyssä Kiviteollisuusliiton vuosikokouksessa valittiin Vuoden kivimieheksi Kaavin Kivi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Eino Lovikka.

Eino Lovikasta Vuoden Kivimies 2016

Eino Lovikka on toiminnallaan osoittanut vahvaa uskoa kotimaiseen kiviteollisuuteen sekä kivituotannon tulevaisuuteen Suomessa.

Eino Lovikka on rohkeasti laajentanut yrityksensä toimintaa aikana, jolloin moni yritys on joutunut sopeuttamaan toimintojaan tai jopa lopettamaan toimintansa. Lovikka on toiminnallaan osoittanut vahvaa uskoa kotimaiseen kiviteollisuuteen sekä kivituotannon tulevaisuuteen Suomessa. Täysin nollasta lähtenyt yritystoiminta on vuosien saatossa kehittynyt niin, että tänä päivänä yritys on yksi Suomen merkittävimmistä kovan kiven jalostajista, valintaa perusteltiin.

Kaavin Kiven viimeaikaisista laajennuksista Kiviteollisuusliitto totesi muun muassa: - Vuonna 2013 Ylöjärvelle rakennettiin Kivilähde – korkean profiilin kivimyymälä sekä kivitasojen tuotantoon erikoistunut yksikkö. Vuonna 2015 toiminnan laajentaminen jatkui, kun Helsinkiin avattiin uusi kivimyymälä. 

www.kaavinkivi.fi

Lisää kommentti

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut
LUE LISÄÄ AIHEESTA YRITYKSET JA MARKKINAT

1 2 3 4 5 6 7 ... 9 »