TEKNOLOGIA

Stone World valitsi GMM:n Egil:in

GMM, yksi maailman suurin timanttipyörösahojen valmistaja, juhlii 20 vuotta. Tänä aikana koneita on toimitettu kaikkiin maanosiin ja yli 80 maahan. Suomeen tuli ensimmäinen saha 1995 ja sen jälkeen niitä on asennettu yli 50 kpl. Näistä kameralla ja viimeisillä ohjelmilla varustettuja on kuusi.

Kaikki GMM:n CNC sahat ovat täysiä viisiakselisia koneita. Ohjelmat ovat omien suunnittelijoiden työtä ja kaikkien koneiden näytöt ovat kosketusnäyttöjä. Ohjelmissa on ajateltu käyttäjää ja koneen ohjelmointia sekä helppokäyttöisyyttä, kun konetta käytetään kokonaan manuaalisesti tai automaattisesti.

EGIL, yksi CNC koneiden valikoimasta, on nopea ja tarkka automaattinen levyjen paloitteluun soveltuva kone. Konetta voidaan toisaalta käyttää täysin perinteisesti käsiajolla tai toisaalta se voidaan varustaa ”kasetti”-tyyppisellä automaattisella syöttö/purkaus – järjestelmällä; kamera/kuva asemalla sekä alipainejärjestelmällä kappaleiden siirtelyyn tai purkuun sahauksen aikana. Kappaleiden sahauksen ohjelmointi voidaan suorittaa ulkoisessa työpisteessä tai koneen CAD-asemalla.

Kosketusnäyttö helpottaa prosessia

Täysautomaattinen kone tekee samat työt, jotka operaattori on tehnyt vuosia, mutta nopeammin ja tarkemmin. Työt sisältävät DXF tiedostojen teon, levyjen lastauksen ja asemoinnin levyn kuvaamiseen asti. Jokainen työvaihe liittyy joustavasti seuraavaan aikaansaaden nopean ja tehokkaan prosessin.

Kosketuskäyttöinen näyttö on selkeä ja helppokäyttöinen operaattoria ohjaileva. Se tekee mahdolliseksi kappaleiden helpon asettelun ja siirron sahausalueella.

GMM:n mukaan projektien toteuttamiseen tarvitaan vähemmän miestyötä ja valmistuminen näillä ohjelmilla on nopeampaa ja tehokkaampaa antaen asiakkaalle enemmän mahdollisuuksia kustannussäästöjen aikaansaamiseen, tinkimättä laadusta tai monimutkaistamatta työprosessia. Lisäksi alipainelevyn käyttäminen säästää materiaalia ja mahdollistaa sahausjärjestyksen optimoinnin. Tämä voi tapahtua kokonaan ilman operaattorin puuttumista prosessiin.

Lisää kommentti (3)

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut

LUE LISÄÄ AIHEESTA TEKNOLOGIA

1 2