MUISTOMERKIT

Yrittäjä Mika Rouhiainen:

Kiinalainen kivi ei sovellu hautakiviin

40-vuotias Rouhiaisen Kivi on kasvuvauhdissa

Kiinalainen kivi ei sovellu hautakiviin

Kuvan EKO kivi on musta ja 10cm läpimitaltaan. – Tämä kivimalli on yksi suosituimpia mallistostamme. Esimerkiksi musta-harmaiden värikontrasti on hyvä, kertoo yrittäjä Mika Rouhiainen.

Rouhiaisen kiven yrittäjä Mika Rouhiainen kertoo yrityksen olevan hienoisessa kasvuvauhdissa. – Toimialaamme rauhoittaisi hinnoittelun harmonia, hän sanoo.

Rouhiaisen Kivi täytti syyskuussa kunniakkaat 40 vuotta. Yrittäjä Mika Rouhiainen sanoo, että näinä aikoina yrityksen vuosikymmenet ovat melkoinen saavutus.

Rouhiaisen Kivi toi Suomen markkinoille alun perin ruotsalaisen menestyksekkään hautakivikonseptin.
- Valmistamme ja myymme EKO -kiveä, joka on läpimitaltaan noin 8-12 cm. EKO -kivi on noin kolmanneksen edullisempi kuin perinteinen hautakivi.

Rouhiainen kertoo, että EKO Kivi sopii hyvin yrityksen ideologiaan.
- Olemme muuttaneet kaikkiin työtiloihimme lämmitysmuodon öljystä ekologisempaan pellettiin. Olemme myös tehostaneet kierrätystä sekä kuljetus logistiikkaa.

Kaikki perinteiset muodot ja pintakäsittelyt ovat tähän kiveen mahdollisia samoin kuin suosituimmat värit ovat saatavilla.
- EKO Kivi on tavallaan hautalaatan ja perinteisen hautakiven välimuoto.

Kiinalainen vastaan suomalainen

Mika Rouhiainen uskoo, että kiinalainen kivi ei niinkään kilpaile hautakivi–alalla.

- Hautauksessa on kuitenkin ihmisillä sellaisia arvoja ja perinteitä, joihin kiinalainen kivi ei oikein sovellu. Myös huoltovarmuus ja laatu ovat tekijöitä, joita arvostetaan. Eli en katso kiinalaisella kivellä olevan selkeää riskiä kilpailla alamme markkinoilla.

Teksti: Mirkka Kortelainen

www.rouhiaisenkivi.com

Lisää kommentti (2)

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut

LUE LISÄÄ AIHEESTA MUISTOMERKIT

1 2