MUISTOJEN PUUTARHA

Pronssikoriste täydentää

Pronssista valmistetuilla tuotteilla voidaan täydentää hautakiven muotoa, väriä ja sen välittämää tietoa. Pronssiseos on luonnonkiven ohella klassinen ja ajaton materiaali. Hautamuistomerkeissä materiaalit täydentävät toisiaan sekä ulkonäkönsä että ominaisuuksiensa puolesta.

Pronssikoriste täydentää

Pronssiseos soveltuu valmistustapansa puolesta niin kirjainten, symboleiden kuin erilaisten reliefien toteutukseen.

– Valetut tuotteet viimeistelevät hautakiven ilmeen tyylikkäästi. Pronssiseos soveltuu valmistustapansa puolesta niin kirjainten, symboleiden kuin erilaisten reliefien toteutukseen. Materiaalin ominaisuuksien vuoksi tuotteen pinta patinoituu kauniisti tummuen hautamuistomerkin arvokkuudelle sopivalla tavalla, sanoo pronssituotteisiin erikoistuneen M.J. Paasikivi Oy:n myyntipäällikkö Nina Reko.

Pronssiseoksesta valmistetut tuotteet ovat nykyisin varsin yleinen täydentävä elementti hautamuistomerkeissä. Perinteisimmillään sukunimen kirjaimet ja risti tai jokin muu koriste ovat täydentäneet hautakiven tekstitystä ja koristelua. Luonto- ja hengelliset aiheet, kuten linnut, kukat ja enkelit ovat suosittuja symboliaiheita. Kiinnostus harrastukseen tai ammattiin liittyviin sekä muihin henkilökohtaisiin tunnuksiin on lisääntymässä.

Pintakäsittelyvaihtoehdoilla pronssituotteisiin saadaan yksilöllisiä ratkaisuja, jotka entisestään lisäävät hautakiven persoonallisuutta ja monimuotoisuutta.

Hautakiveen liitettävät lyhtyrakenteet ovat vakiintuneet osaksi hautamuistomerkkejä luoden kynttilänvalollaan lämmintä tunnelmaa hautausmaille. Lyhtykehysten ansiosta omaisilla on myös haudalla pysyvä paikka, johon kynttilän voi tuoda ja siten muistaa rakkaita läheisiä, Nina Reko sanoo.

Lisää kommentti (1)

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut

LUE LISÄÄ AIHEESTA MUISTOJEN PUUTARHA

1 2