KUMPPANI-ILMOITUS

Ruduksen kivituotteiden kysyntä vilkasta

Ruduksen Formento –maisematuotteiden menekki on kesän ja syksyn aikana jatkunut vilkkaana eri puolella Suomea.

Ruduksen kivituotteiden kysyntä vilkasta

Kiviä Mikkelistä Rovaniemelle

Ruduksen Formento –maisematuotteita on kuljetettu vilkkaasti syksyn aikana ympäri Suomea. Kohteita, joihin tuotteitamme on toimitettu on mm. Lappeenrannan Raatimiehenkadun ja Brahenkadun kansirakenne, VT 5 korjaustyöt Mikkelissä, Rotuaari Oulussa, Bertel Jungin katu Rovaniemellä, Kouvolan Halkotori, Vantaan Aurinkokiven monitoimitalo ja Leppävaaran uimahalli.

Vantaan asuntomessujen yleisille katualueille ja omakotipihoille toimitettiin paljon betoni- ja luonnonkivituotteita. Messujen yleisalueilla oli nähtävillä Rombakiviä hienopestyllä pinnalla, hiekanruskeita Milano-kiviä sekä savunvärisiä Kartanokiviä. Omakotipihoilla muun muassa Torino-kiviä, Kartanokiviä, Klassikkokiviä.

RudusPiha SoMessa

ruduspinteret

RudusPiha Pinterestissä

Messupihojen rakentamista seurattiin www.facebook.com/RudusPiha -sivustolla. Ruduksen pihakivituotteisiin voi tutustua osoitteessa www.pinterest.com/RudusPiha - sivustolla. Pihakivien ideakuvasto on osoitteessa www.rudus.fi/ideakuvat.

Ruduksen verkkokaupasta voi nyt tilata kiviainesten lisäksi myös pihakiviä osoitteesta www.kivikauppa.fi, myös mobiililaitteilla. Pihakivien ideakuvasto on osoitteessa www.rudus.fi/ideakuvat.

Uusia tuotteita – Opaslaatat

laatat

Vasemmalla varoittava laatta ja oikealla ohjaava laatta.

Esteettömyystuotteisiin on tullut uusia luonnonkivestä valmistettuja laattoja. Opaslaattoja käytetään näkövammaisten liikkumisen ohjauksessa. Laatoissa pitää olla selvästi päällysteestä erottuva väri tai selvä kontrasti. Opaslaattoja ovat varoittavat- ja ohjaavat laatat. Varoittavan laatan kohokuviointi on toteutettu säänkestävillä metallinastoilla. Laatat toimivat varoittamassa suojatiestä, portaista, reunatuesta, luiskasta tai muista tasoeroista. Ohjaavien laattojen yläpinnassa on kohokuvio. Laatat asennetaan aina kulkusuunnan mukaisesti, jolloin muodostuu yhtenäisenä jatkuva kulkua ohjaava kohokuvio. Laattojen koot ovat 295x295x80 mm ja 295x595x80 mm, pintakäsittely on poltettu, värit valkoinen ja musta.

Viherässä Mäkelänkadulla

makelankatu

Viherässä Mäkelänkadulla.

Viherässä on tuonut lisää vihreyttä Helsinkiin. Viherässää on ladottu viime syksyn ja viime kesän aikana Helsingin Mäkelänkadulle ja Radanrakentajankadulle. Kiveyksessä on nurmisauma, ja ratikkakiskojen välit vihertävät kauniisti.

 

Rudus Oy

Formento-maisematuotteet

PL 10, 04361 Tuusula

Puh. 020 447 711

Tuoteryhmäjohtaja Timo Syrjä, timo.syrja@rudus.fi, 0400 541960

Myynti ja neuvonta 020 447 4301

www.rudus.fi

Lisää kommentti

Ole hyvä ja anna allaolevaan laskuun oikea vastaus ennen kommentin lisäämistä.
+
=
Muista minut
LUE LISÄÄ AIHEESTA KUMPPANI-ILMOITUS

1